God laten spreken in jouw leiderschap.

Twee jaar geleden besloot ik, na het volgen van verschillende scholen, online cursussen en het verslinden van vele boeken over het profetische, het profetische in mijn coaching te gaan brengen. Eerst nog een beetje voorzichtig zonder het beestje bij de naam te noemen. 

‘Wandelen met Jezus’, ‘stille tijd’, allemaal termen die de meeste mensen herkennen en veel christenen verlangen daar steeds meer naar. En we hebben het ook nodig, al lukt het ons niet altijd.

Maar steeds duidelijker werd het voor mij, dat wat ik hier te doen hebt, toch ook echt gaat over het profetische. Het verlangen dat ik al langer had om hierin te groeien werd zo groot, dat ik anderen daarin wilde gaan meenemen.

Daarom verschoof ‘wandelen met Jezus’ en ‘stille tijd’ naar ‘profetisch’, ook al proefde ik dat niet iedereen zich helemaal bekend of comfortabel voelde met dat woord. Gelukkig steeds meer wel.  Want de Bijbel spreekt over de gave van profetie en het belang ervan om ons ernaar uit te strekken. En steeds meer ging ik ook de waarde en de impact ervan zien en waarderen binnen mijn werk als coach.

Dus kwam er een online programma ‘Intentional living with Jesus’ waarin ik jou coach bij het ontwikkelen van intimiteit met Jezus, het groeien in het verstaan van Gods stem en het wandelen in je roeping, wat daar een gevolg van is.

En ik ben er enthousiast over! Ik ben enthousiast over de toewijding die mensen  tijdens het programma maken aan God, waardoor Hij een steeds grotere plek krijgt in hun leven. De gevolgen daarvan zijn groot. Want als God eenmaal in jouw leven mag gaan spreken, dan veranderd er veel ten goede!

Het verandert je zelfbeeld, maar ook je visie op alles.  Het rekent af met onmogelijkheden, chaos en ruis. Het brengt duidelijkheid, rust en strategieën. Het laat puzzelstukjes op hun plek vallen en het helpt je te ontdekken waarvoor je hier bent.

Geweldig toch? Na 2 jaar merk ik dat het nu tijd is voor een volgende stap. Ik ga me richten op leiders. Want leiders hebben het profetische meer en meer nodig in deze tijd! Leiders van Gods kudde, maar ook leiders van een bedrijf of een team.

Wanneer je even niet weet welke kant je op moet met jouw kudde, bedrijf of team, dan kun je op allerlei plekken advies inwinnen. Maar de beste plek voor advies en richting vind je bij God.

Dus;

  • ben jij een leider met ambities, die weet dat God nog veel meer door jou heen wil gaan doen dan dat er nu uitkomt? En wil jij Gods plan voor jouw leven gaan uitleven en ook op die manier jouw leiderschap invullen?
  • vraag jij je regelmatig af, wat jouw mensen nodig hebben qua ontwikkeling, samenwerking, veiligheid, uitdaging, leiding, ruimte voor zelfsturing…
    en waar jij zelf in mag groeien qua persoonlijke ontwikkeling en ook jouw leiderschapsvaardigheden?
  • wil je dit niet meer zelf uitvogelen, maar Gods stem hierover horen en de ruimte geven? En realiseer jij je dat Hij het namelijk allemaal al weet en dat samenwerken met de Heilige Geest jou tot de beste leider maakt?

In mijn online jaarprogramma ‘Intentional leading with Jesus’, coach ik jou bij het proces waarin je jouw leiderschap samen met God vorm gaat geven.

Ontdekken of dit voor jou geschikt is? Vraag gratis en vrijblijvend een gesprek bij me aan zodat ik met jou mee kan kijken wat jij hierin nodig hebt.

Aanmelden gesprek